Професійні посудомийні машини

 

Для ресторанів, кафе, пабів необхідно професійне обладнання. На відміну від побутових агрегатів вони мають бак більшої місткості і час миття посуду в них скорочено до 2-3 хвилин. Витрата води відбувається в кілька циклів, при цьому вода з бака надходить в кругову, це дозволяє значно заощадити витрати води і заощадити час і миючі засоби.
У нашому каталозі ви можете знайти посудомийні машини різних виробників, що мають різну потужність, вони підійдуть для самих різних підприємств харчування від дитячого садка до заводського буфета. Вони різняться кількістю завантажується посуду, кількістю камер і розмірами.

Image

Види посудомийних машин

Бувають однокамерними, двокамерними або багатокамерними універсальними. Найбільш затребуваними в барах і ресторанах є посудомийні машини фронтального типу. Їх відрізняють невеликі розміри, завдяки яким їм знайдеться місце на будь-якій кухні, можуть бути зручно вмонтованими в барну стійку або встановленими під столом. З їх допомогою щогодини можна мити 2000 склянок і 700 тарілок. Корпус фронтальних посудомийних машин виконаний з нержавіючої сталі, тому він стійкий до корозії, вони можуть мити як гарячою так і холодною водою, також мають режим сушки.

Ще одним поширеним видом посудомийних машин є купольні, які відрізняються від фронтальних габаритами, комплектацією і продуктивністю. Купольні посудомийні машини добре підходять для установ громадського харчування, розрахованих на 150-200 чоловік, це може бути як дорогий ресторан, так і фаст-фуд. Їх зручно встановлювати на завантажувальних або розвантажувальних столах, ставити в лінію або розміщувати в кутку закладу. У купольних посудомийних машинах можна мити каструлі, склянки, тарілки, сковорідки, столові прибори. У таких машинах встановлена ​​регуляція миючих засобів, які подаються дозовано. Використовується принцип бойлера, коли гаряча і холодна вода подається окремо, що дозволяє уникнути їх змішування. Температура води постійно підтримується на рівні 83 градуси за Цельсієм, що дозволяє ефективно вимити велику кількість посуду. Посудомийні машини з купольним типом завантаження діляться на високотемпературні і низькотемпературні, які відрізняються між собою споживанням енергії.

Image

Тунельні посудомийні машини можуть вимити 2800 тарілок на годину, маючи безперервний цикл роботи. У них передбачена касетне завантаження, при якому спочатку посуд складається в кошик, а тільки потім надходить в машину. Дуже добре підходять як для гладкого, так і для рельєфного посуду з малюнком.

Головним критерієм при виборі професійної посудомийної машини є потужність, продуктивність і періодичність циклів миття. Дані параметри підбираються залежно від типу закладу. Для барів і невеликих кафе рекомендуються Стаканомийні моделі, які можна монтувати під раковини або вбудовувати в барну стійку. У ряді випадків замість однієї габаритної посудомийної машини можна встановити дві невеликі.

У каталозі нашої компанії представлений широкий вибір фронтальних, тунельних і купольних посудомийних машин. Ціни на них доступні для всіх підприємств громадського харчування.

Якщо ви хочете зробити правильний і обдуманий вибір, то зателефонуйте нашому менеджеру консультанту і він прояснить всі ваші запитання. Замовити професійну посудомийну машину можна на сайті нашої фірми.

Необхідна консультація спеціаліста?
Відповімо на всі питання, що цікавлять